Skip to content Skip to footer
Scheepswerf Maasbracht

Werkzaamheden

Het is belangrijk dat schepen elke 5 tot 7 jaar gecontroleerd en gekeurd worden. Dit is voor de verzekering zelfs verplicht. Scheepswerf Maasbracht is gespecialiseerd in deze keuringen. Komt een schip niet door de keuring heen, dan kunnen wij kleine mankementen, reparaties en onderhoud voor u uitvoeren. Na rapportage van een expert maken wij de offerte.

De Scheepswerf

In het begin moest Scheepswerf Maasbracht het vooral hebben van onderhoud aan baggerschepen. Tegenwoordig ligt de focus bij keuringen en reparatie van binnenvaartschepen. Het werk dat voortkomt uit een keuring, is nooit van tevoren vast te stellen. Het kan uitkomen op klein onderhoud en € 1000,- kosten, of gaan om grotere klussen. Het kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van het schoonspuiten en conserveren van het schip. Hierbij is service en kwaliteit belangrijk. Daarom werken we indien nodig ook in de avonden en in het weekend. Zo kunnen we u snel helpen. Of u nu een schipper uit Rotterdam of Maasbracht bent, op onze scheepswerf is uw schip welkom. Als er veranderingen op het schip moeten worden aangebracht met betrekking tot scheepsbouw, kunt u ook terecht bij Scheepswerf Maasbracht.

Scheepswerf Maasbracht

Onze diensten

Neem contact op met Scheepswerf Maasbracht voor:

Droogtrekken / hellingen
Schoonspuiten schepen
Offerte maken na keuringsrapport
Uitvoeren reparaties
Conserveren
Scheepswerf Maasbracht

Contact opnemen met Scheepswerf Maasbracht

Meer weten over onze scheepswerf of een reparatie bij ons melden? Wij kunnen onder meer schepen verlengen en inkorten en zorgen ervoor dat uw schip binnen de kortste keren de kanalen, rivieren, meren en zeeën kan bevaren.

Contactgegevens

Scheepswerf Maasbracht
Bunkerhaven 5
6051 LR Maasbracht

KvK: 13007753